Hvilken farge velger du?

lcn_sommer_fargerik

Hvilken farge velger du?

olianna No Comment
Fot LCN Negler Nyheter

Så er sommeren her!

sommer

Sommeren er ikke bare en lysere og varmere årstid, den er også fargerik.
Man vil ha farge i huden, farge på klærne og ikke minst: farge på både fingre og tær!

farger-negler

LCN har et rikt fargeutvalg for negler, og flere forskjellige fargesystem.
Men hva er egentlig forskjellen mellom de forskjellige systemene? Og hvilken bør du velge for deg og dine kunder?

confused

LCN Nail Polish – Neglelakk

funkytown_neglelakk2

Neglelakk er det mest brukte fargesystemet for negler, og den tørker ved fordamping. Tørketiden er ca 2 min, men det tar 15-20 min før den er gjennomherdet. Den har en holdbarhet på 1-7 dager, og kan enkelt fjernes med neglelakkfjerner uten aceton. Dette betyr at du kan skifte farge så ofte du bare vil, uten at det skader neglene dine.

For forlenget holdbarheten og for å unngå misfaring av naturneglene, anbefales det å først legge et lag med en underlakk tilpasset neglene, deretter to lag med ønsket farge i negelakk og tilslutt et beskyttende lag med overlakk.

Neglelakkene fra LCN er såkallt 5-free, som betyr at den ikke inneholder DBP, Toluene, Formaldehyde, Cetyl Alcohol or Camphor. I tillegg er lakken vegansk og soya- og glutenfri.

Standardsortimentet vårt inneholder 200 forskjellige neglelakkfarger, og i tillegg lanseres det trendfarger hver sesong (4 ganger i året). Neglelakk er både salgs- og salongprodukt.

 

All Week Long – neglelakk

lcn-banner-all-week-long

All Week Long er en ny type neglelakk med lengre holdbarhet (opptil 7 dager). Den herder i vanlig dagslys, og tørker i løpet av ti minutter. All Week Long er et 2-fase- system, som betyr at den fungerer kun i kombinasjonen mellom All Week Long Colour Polish og All Week Long UV Top Coat. Den er tynn i konsistensen og føles akkurat som en vanlig lakk på neglene.

All Week Long Colour Polish er på en måte underlakk og farge i ett; det kreves derfor ingen underlakk, og den misfarger ikke naturneglene.

All Week Long fjernes skånsomt og enkelt uten aceton, og er tilgjengelige i 40 forskjellige farger. All Week Long er både salgs- og salongprodukt.

WOW Hybrid Gel Polish

Wow01

Dette er det nyeste fargesystemet fra LCN, som ble lansert i vår. WOW Hybrid Gel Polish tørker i vanlig dagslys, og har en holdbarhet på opptil 10 dager!

Forskjellen på denne og All Week Long er at WOW Hybrid er selvutjevnende. Dette betyr at den vil skjule riller og ujevnheter i neglen. Den fungerer som en neglelakk, men ser ut som gelé på neglen! Heller ikke her er underlakk nødvendig, mens WOW Hybrid Top Polish gir et enda mer slitesterkt og glansfullt resultat.

Hybrid-lakken fjernes enkelt uten aceton, og du kan bytte farge så ofte du vil! Den kan brukes både av profesjonelle og til hjemmebruk; et velfyllt startsett er tilgjengelig for salg til kunder.

LCN-WOW-Hybrid-Gel-StartSet

WOW Hybrid Gel Polish er tilgjengelig i 12 pulserende farger, og flere lanseres etterhvert. Vi skrev et blogginnlegg tidligere i år, med alt du trenger å vite om det nye systemet.

Laqish – gelélakk for føtter

Laqish_nyheter

Laqish er en lysherdende lakk som herder i UV-lys (60 sek i LED, 120 sek i UV-lampe), er umiddelbart tørr etter herding og har en holdbarhet i opptil 10 dager. Den kan brukes både på hender og føtter, men er spesielt utviklet for føtter med sitt innhold av Pirocton-Olamin (dokument sopphemmende effekt).

Verken underlakk/bonder eller overlakk/sealer er nødvendig – kun to strøk med Laqish-lakken, herd – and you´re good to go!

Laqish er et såkallt soak-off-system, som betyr at den enten må slipes av eller fjernes med aceton. Du kan lese mer om prosedyren her.

Laqish er både et salgs- og salongsprodukt. Startpakke med en mini UV-lampe kan selges til kunder. Tilgjengelig i 15 forskjellige farger.

21312

Da beveger vi oss over til de profesjonelle produktene, som betyr at de kun skal brukes av profesjonelle negledesignere.

Recolution – gelélakk

3515_3917_Recolution_Banner_768x270px

Recolution er på en måte en blanding mellom lakk og gelé, altså en gelélakk. Dette betyr at den fjernes med Loosner, som inneholder aceton (les prosedyren her).

Noen typer gelélakker har vært utskjelt grunnet allergiske raksjoner blandt sluttbrukere som har kjøpt slike systemer i kosmetikkforretninger. Her skiller Recolution seg merkbart ut med sine unike egenskaper.

Ulikt andre gelélakker på markedet så er for det første Recolution fra LCN løsemiddelfri, og den legges også KUN av profesjonelle terapeuter/manikyrister. Likevel kan fjerning ved produkter med aceton ha negativ effekt på negler og hud over tid, og det er derfor ikke anbefalt å bytte Recolution-farge mer enn 4 ganger i året. Eventuelt kan man som negleterapeut slipe av produktet. Husk å informere kundene dine om dette, og sørg for at de enten kjøper med Loosner og wrapping pads for å fjerne det selv hjemme – eller at de bestiller ny time hos deg for fjerning eller etterfyll. Gjør du dette så er Recolution helt trygg å bruke, og den vil ikke skade kundens naturnegler.

Siden dette produktet er kun for profesjonelt bruk, kreves det at du har gått kurs hos oss for å kunne bruke den i behandling.

Colour Gel – UV-gelé

colourgel

LCN er annerkjente for sine lysherdende geléer, og deres fargegeléer er både biokompatible og av høyeste kvalitet. LCN Colour Gel er 100% løsemiddelfri, brukes kun av profesjonelle terapeuter og har en holdbarhet på opptil 6 uker.

Colour Gel brukes i kombinasjon med lysherdende geléer, Natural Nail Boost Gel og Wilde-Pedique. Produktet må fjernes/etterfylles av en profesjonell terapeut; det er ikke mulig å fjerne produktene selv hjemme. Colour Gel er tilgjengelige i bredt fargeutvalg, samt nye trendfarger fire ganger i året. I tillegg finnes et stort utvalg av effekt-geléer (neon, glitter etc). Man kan legge heldekkende farge, fransk eller skape kreativ nail art.

Har du flere spørsmål om våre forskjellige fargesystem? Ta gjerne kontakt med oss! 🙂

 

fargesystem

Legg inn en kommentar

Aquanovo AS

Storgata 16,
2815 Gjøvik
Tlf: +47 63 85 77 11

www.aquanovo.no

Åpningstider:
Mandag - fredag 09:00 - 16:00
Nettbutikken er åpen 24/7:
AquaNovo Webshop

SØK


Facebook

Temaer

Bloggkalender

juni 2017
M T O T F L S
« mai    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Bloggarkiv

SØK

%d bloggere liker dette: